Netwerkdag Industriële Veiligheid: Risicogericht adviseren

Oktober 2022

De aanstaande Netwerkdag Industriële Veiligheid op 10 november staat in het teken van ‘risicogericht adviseren’. Op het programma staan onder andere het gebruikelijke rondje langs activiteiten in de regio’s, nieuws over de voortgang van lopende projecten en een presentatie over de PGS 37-2 voor opslagvoorzieningen voor lithium-ion houdende energiedragers. Daarnaast worden de deelnemers in een forumdiscussie met experts bijgepraat over de impact die de aanstaande Omgevingswet heeft op risicogericht adviseren en op aanwijstrajecten voor bedrijfsbrandweerplicht.

Bekijk het event en het progamma.

De netwerkdag is bedoeld voor toezichthouders, vergunningverleners, adviseurs, beleidsmedewerkers, juristen en leidinggevenden industriële veiligheid van de veiligheidsregio’s. U kunt zich via deze link aanmelden om de netwerkdag bij te wonen. U ontvangt uiterlijk een week voor aanvang een bevestiging met meer informatie.

Lees ook

27-06-2022
Werkbezoek Community of Practice Batterypacks aan ElaadNL

Begin juni bracht de Community of Practice Batterypacks een bezoek aan het nieuwe testlab voor het laden van elektrische voertuigen van ElaadNL.

16-05-2022
Commentaarronde nieuwe PGS 37: veel feedback

Commentaarronde nieuwe PGS 37: veel feedback

16-05-2022
Tankputbrandbestrijding met afstandsbediening

Tankputbrandbestrijding met afstandsbediening

16-05-2022
Leidraad ‘Management of Change’ transitie blusschuim

Onder auspiciën van het LEC Industriële Veiligheid (LEC IV) wordt momenteel een handreiking ‘Management of Change’ voor de schuimtransitie ontwikkeld.

31-03-2022
Het nieuwe logo: de kracht van eenvoud

What’s in a name? En hoe straal je met een merklogo uit wie je bent en wat je doet? Die vraag bracht het LEC Industriële Veiligheid in wording in contact met de ontwerpers van WebNL Creative Studio’s.

31-03-2022
Vijftien jaar LEC in een notendop

Van kwaliteitsimpuls tot gezaghebbend centraal kennisloket. Zo kan in een notendop de geschiedenis van het LEC IV worden samengevat.

31-03-2022
LEC IV: de eerste stappen op een nieuwe weg

Het LEC IV is een feit en richt zijn focus nu op het inhoud geven van zijn nieuwe koers in het domein industriële veiligheid.