Overzicht events

IV-event 2024: Grenzeloos samenwerken, de verbindende kracht van informatie in de veiligheidsketen

Grenzen zijn overal: tussen disciplines, processen, domeinen, regio’s en landen. We verkennen de grenzen van technologische ontwikkelingen, zoals AI en van ethische vraagstukken. Cyberincidenten trekken zich juist niets aan van grenzen. En tegen welke grenzen lopen we aan als het gaat om vaardigheden en verantwoordelijkheden? Op het jaarlijkse event Informatievoorziening (IV) verbinden we mensen en techniek. Ben jij erbij?

EvenementInformatievoorziening20 juni 2024
Opening onderwijsjaar NIPV 2024-2025

Op donderdag 12 september openen wij ons onderwijsjaar 2024-2025.

Evenement12 september 2024
Netwerkdag SIS 2024

Het is alweer even geleden dat het programma Slachtofferinformatiesystematiek (SIS) een netwerkdag organiseerde. Dit jaar bestaat de operationele organisatie SIS 10 jaar! Kortom, hoog tijd voor een netwerkdag!

Evenement26 september 2024
Landelijke bijeenkomsten voor ploegchefs

In oktober organiseren wij voor ploegchefs en postcommandanten drie bijeenkomsten verspreid over het land met als thema: het welzijn van de ploeg(chef).

Evenement08 oktober 2024

Zelf een kennisevent organiseren?

“Nieuwsgierig betreedt u het unieke NIPV-pand in Arnhem dat is omgeven door natuur. U wordt vriendelijk ontvangen, naar de foyer verwezen en ondertussen wordt u een drankje aangeboden. De gong gaat voor het begin van het event. U bent benieuwd naar wat spraakmakende sprekers u gaan vertellen over de nieuwe ontwikkelingen in uw vak. U neemt plaats, de verlichting dimt, uw gastheer heet u welkom en het event start …”

Wilt u uw gasten deze ervaring ook bieden bij het event dat u organiseert? Het NIPV helpt u hier graag bij.

Volop mogelijkheden tot ontmoeten

Ons pand in Arnhem biedt alle ruimte voor een succesvol event. De foyer vormt hierbij het centrale hart waar iedereen elkaar ontmoet. Daarnaast beschikken wij over 13 moderne zalen, waaronder een congreszaal (220 personen) en 12 subzalen variërend in grootte van 6 tot 60 personen. Bekijk de verschillende opstellingen en mogelijkheden.

 

Zaalopstellingen voor uw event

Ondersteuning bij uw kennisevent?

Wilt u informatie of ondersteuning bij het organiseren van een (kennis)event? Neem contact met ons op via dit formulier. Uw gegevens worden alleen gebruikt voor correspondentiedoeleinden.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.