Overzicht events

Netwerkdag Calamiteitencoördinatoren

Op 18 april 2024 organiseert het NIPV de landelijke netwerkdag voor alle calamiteitencoördinatoren (CaCo’s) in de meldkamers.

EvenementCrisismanagement,Crisisbeheersing18-04-2024
Kennisdag AGS (adviseurs gevaarlijke stoffen)

Een dag met vakinhoudelijke thema’s en voldoende gelegenheid om bij te praten met vakgenoten uit het land. Samen met het Netwerk Incidentbestrijding Gevaarlijke Stoffen (IBGS) van Brandweer Nederland is een gevarieerd programma samengesteld.

EvenementBrandweerzorg23-04-2024
Netwerkdag Brandveilig Leven 2024

We nemen jullie mee in de ontwikkelingen rond de brandpreventieweken voor 2024, delen nieuwe projecten en gaan met elkaar in gesprek over de toekomstige wensen op het gebied van Brandveilig Leven. En natuurlijk is er ruime gelegenheid om elkaar te ontmoeten en met elkaar in gesprek te gaan.

EvenementBrandweerzorg13 mei 2024
Congres Veerkrachtige crisisbeheersing

Het NIPV organiseert in samenwerking met de Vakraad Risico- en Crisisbeheersing het congres ‘Veerkrachtige crisisbeheersing’. Met in de ochtend onderzoek en praktijk rond hedendaagse thema’s van de crisisbeheersing. In de middag staat ‘De veerkracht van Nederland’ centraal.

EvenementCrisismanagement,Crisisbeheersing15 mei 2024
Symposium CFD-brandsimulaties: dit kun je er (niet) mee!

Wil jij weten wat je wel en wat je niet kunt modelleren met CFD-simulaties? Waar je rekening mee moet houden tijdens het simuleren? En waar je op moet letten bij het beoordelen van een CFD-simulatie? Kom dan naar het symposium op 15 mei.

EvenementBrandweerzorg15 mei 2024
Landelijke netwerkdag PBM (persoonlijke beschermingsmiddelen) voor de brandweer

Tijdens deze bijeenkomst verruimen, delen en versterken we de kennis, ervaringen en contacten met en voor het veld.

EvenementBrandweerzorg16 mei 2024
16e Internationaal Congres Fire Safety & Science

(Inter)nationale experts presenteren de laatste resultaten, inzichten en ontwikkelingen op het gebied van brandveiligheidsonderzoek, Fire Safety Engineering en innovatieve brandbestrijding.

EvenementBrandweerzorg05-06-2024
16th International Congress Fire Safety & Science

(Inter)national experts present the latest developments, results and insights of recent reseach in the field of Fire Safety Engineering and innovative fire fighting.

EvenementBrandweerzorg06-06-2024
Landelijk congres Risicogericht samenwerken binnen de veiligheidsregio’s

Dit congres is de afsluiting van het Programma Risicogerichtheid. We blikken terug op de behaalde resultaten, laten zien wat de ervaringen met risicogericht werken zijn in de regio’s én we nemen u mee in hoe we de doorontwikkeling in de komende jaren voor ons zien.

Evenement11-06-2024
Vastgoed Seminar 2024

(Ver)bouwen aan de toekomst. Dat is het thema van het Vastgoed Seminar 2024. Het seminar wordt georganiseerd door Faciliteit Landelijke Inkoop Brandweer Nederland (FLIB) in samenwerking met de Vakgroep Facilitair.

Evenement13-06-2024

Zelf een kennisevent organiseren?

“Nieuwsgierig betreedt u het unieke NIPV-pand in Arnhem dat is omgeven door natuur. U wordt vriendelijk ontvangen, naar de foyer verwezen en ondertussen wordt u een drankje aangeboden. De gong gaat voor het begin van het event. U bent benieuwd naar wat spraakmakende sprekers u gaan vertellen over de nieuwe ontwikkelingen in uw vak. U neemt plaats, de verlichting dimt, uw gastheer heet u welkom en het event start …”

Wilt u uw gasten deze ervaring ook bieden bij het event dat u organiseert? Het NIPV helpt u hier graag bij.

Volop mogelijkheden tot ontmoeten

Ons pand in Arnhem biedt alle ruimte voor een succesvol event. De foyer vormt hierbij het centrale hart waar iedereen elkaar ontmoet. Daarnaast beschikken wij over 13 moderne zalen, waaronder een congreszaal (220 personen) en 12 subzalen variërend in grootte van 6 tot 60 personen. Bekijk de verschillende opstellingen en mogelijkheden.

 

Zaalopstellingen voor uw event

Ondersteuning bij uw kennisevent?

Wilt u informatie of ondersteuning bij het organiseren van een (kennis)event? Neem contact met ons op via dit formulier. Uw gegevens worden alleen gebruikt voor correspondentiedoeleinden.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.