Overzicht events

Opening onderwijsjaar NIPV 2024-2025

Toekomstbestendig onderwijs voor de veerkrachtige professional. Dat is het thema van de opening van ons onderwijsjaar 2024-2025.

Evenement12 september 2024
Netwerkdag 10 jaar SIS

Het is alweer even geleden dat het programma Slachtofferinformatiesystematiek (SIS) een netwerkdag organiseerde. Dit jaar bestaat de operationele organisatie SIS 10 jaar! Kortom, hoog tijd voor een netwerkdag!

Evenement26 september 2024
Landelijke bijeenkomsten voor ploegchefs

In oktober organiseren wij voor ploegchefs en postcommandanten drie bijeenkomsten verspreid over het land met als thema: het welzijn van de ploeg(chef).

Evenement08 oktober 2024
Kennis- en netwerkevent Risicobeheersing 2024

Tijdens deze bijeenkomst wordt u bijgepraat over de actualiteiten, is er aandacht voor risicogerichtheid, de veranderende rol van de adviseur en voor het thema veiligheid in omgevingsplannen.

EvenementCrisismanagement13 november 2024
Landelijk Congres Voorrangsvoertuigen

Laat u bijpraten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van voorrangsvoertuigen tijdens het Landelijk Congres Voorrangsvoertuigen.

EvenementBrandweerzorg,Transportveiligheid28 november 2024

Zelf een kennisevent organiseren?

“Nieuwsgierig betreedt u het unieke NIPV-pand in Arnhem dat is omgeven door natuur. U wordt vriendelijk ontvangen, naar de foyer verwezen en ondertussen wordt u een drankje aangeboden. De gong gaat voor het begin van het event. U bent benieuwd naar wat spraakmakende sprekers u gaan vertellen over de nieuwe ontwikkelingen in uw vak. U neemt plaats, de verlichting dimt, uw gastheer heet u welkom en het event start …”

Wilt u uw gasten deze ervaring ook bieden bij het event dat u organiseert? Het NIPV helpt u hier graag bij.

Volop mogelijkheden tot ontmoeten

Ons pand in Arnhem biedt alle ruimte voor een succesvol event. De foyer vormt hierbij het centrale hart waar iedereen elkaar ontmoet. Daarnaast beschikken wij over 13 moderne zalen, waaronder een congreszaal (220 personen) en 12 subzalen variërend in grootte van 6 tot 60 personen. Bekijk de verschillende opstellingen en mogelijkheden.

 

Zaalopstellingen voor uw event

Ondersteuning bij uw kennisevent?

Wilt u informatie of ondersteuning bij het organiseren van een (kennis)event? Neem contact met ons op via dit formulier. Uw gegevens worden alleen gebruikt voor correspondentiedoeleinden.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.