Community of Practice Waterstof

In de Community of Practice (CoP) Waterstof worden vraagstukken besproken rondom de toepassing van waterstof in de transportsector en in de bebouwde omgeving.

Wat doet de Community of Practice

Waterstof?

In de Community of Practice (CoP) Waterstof komen professionals samen die zich in de meest brede zin bezighouden met de toepassing van waterstof in de transportsector en de bebouwde omgeving. In de CoP worden gezamenlijke vraagstukken onderkend, gedeeld en onderzocht. De deelnemers zijn afkomstig van veiligheidsregio’s, omgevingsdiensten, overheidsinstellingen, commerciële partijen, netbeheerders en infraproviders. 

Kennis en ideeën uitwisselen

Tijdens de bijeenkomsten wisselen de deelnemers behalve kennis en informatie ook initiatieven en ideeën uit. Er worden bijvoorbeeld met steun van NIPV (gezamenlijk) handvatten en protocollen opgesteld voor hulpverleners. Tot nu toe is gebleken dat de CoP een zinvolle bijdrage levert aan de noodzakelijke aandacht en kennisontwikkeling voor een veilige energietransitie.

Meer informatie of aanmelden voor de CoP?

Deelname aan de CoP staat voor iedereen open. Er zijn geen verplichtingen. Er zijn vier bijeenkomsten per jaar, De agenda wordt opgesteld door NIPV, waarbij de deelnemers zelf een substantiële rol hebben door onderwerpen te agenderen en te presenteren. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Tom Hessels.

Heeft u een vraag over dit onderwerp?

Neem contact met ons op via dit formulier. Uw gegevens worden alleen gebruikt voor correspondentiedoeleinden.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.