Vacature Lector Crisisbeheersing

11 maart 2024

We hebben een mooie vacature binnen ons kennisinstituut. We zoeken een lector Crisisbeheersing die dit vakgebied en ons unieke lectoraat verder uitbouwt. In deze uitdagende rol word je het boegbeeld en het geweten van het lectoraat Crisisbeheersing. Dit lectoraat helpt bestuurders, hulpdiensten (brandweer, politie, ambulancezorg/GHOR) en gemeentelijke diensten, maar ook alle andere actoren die bij een crisis een rol spelen.

werken als lector bij het nipv

Wat ga je doen?

Als lector lever jij een essentiële bijdrage aan het innoveren van crisisbeheersing in Nederland. Je geeft leiding aan ons lectoraat Crisisbeheersing en bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van onderzoek in je vakgebied. Hierbij werk je nauw samen met de teammanager van de vakgroep, om gezamenlijk de onderzoekslijnen te verbeteren. Op die manier geef je ook de visie en missie van het NIPV verder vorm.

Wie ben jij?

Jij bent een lector die kan inspireren. Je ontwikkelt en stuurt het onderzoeksprogramma. Je hebt een duidelijke, inhoudelijke visie op crisisbeheersing. Ook ben je creatief, innovatief, en kun je ideeën omzetten in concrete toepassingen.

Interesse?

Solliciteren kan tot 4 april 2024. Bekijk meer informatie over de vacature.

Bekijk ook