Jouw mening telt: dank dat je ons hebt laten weten hoe we onze onderzoeksresultaten nog beter kunnen delen

Update 8 april 2024

In de afgelopen weken hebben ruim 1500 mensen de vragenlijst ingevuld over kennisdeling vanuit onderzoek door het NIPV. Dank daarvoor! In de vragenlijst ging het onder andere om vragen als: Gebruik jij de nieuwe kennis uit onze onderzoeken in je werk? Heb je er wat aan? En hoe wil je dat de kennis bij jou terechtkomt?

Praktijkonderzoek naar rookverspreiding in een leegstaand woon-zorgcentrum in Oudewater.

Onderzoek naar brandbestrijding, commandovoering en vrijwilligheid

De brandweer staat 24/7 klaar om te beschermen wat waardevol is. Om jouw werk nog beter en veiliger te maken, doet het lectoraat Brandweerkunde van het NIPV allerlei onderzoeken. Bijvoorbeeld naar brandbestrijding, blustechnieken, commandovoering en vrijwilligheid.

Jouw mening is van belang

Ben jij manschap, bevelvoerder, (H)ovD, ploegchef/ postcommandant? Of werk je bij vakbekwaamheid, risicobeheersing, risicocommunicatie/voorlichting, HR of beleid? Wij zijn heel benieuwd wat jij in de praktijk aan de nieuwe kennis uit onze onderzoeken hebt. En hoe jij het liefst aan nieuwe kennis komt.

Vragenlijst

De vragenlijst is gesloten. We gaan de resultaten analyseren en focusgroepen organiseren. Ook bekijken we aan de hand daarvan hoe we onze kennisverspreiding beter kunnen inrichten. Zodat we jou nog beter kunnen ondersteunen met de meest actuele kennis. Wil je op de hoogte blijven, meld je dan aan voor NIPV Nieuws.