Community of Practice Ploegchefs

In de Community of Practice (CoP) Ploegchefs komen ploegchefs/postcommandanten samen met onderzoekers en onderwijsspecialisten van het NIPV.

Wat doet de Community of Practice Ploegchefs?

In de Community of Practice (CoP)/landelijke bijeenkomsten ploegchefs komen ploegchefs/postcommandanten samen met onderzoekers en onderwijsspecialisten van het NIPV. Ieder jaar staat er een ander thema of vraagstuk centraal. Tijdens deze bijeenkomsten gaan we met elkaar in gesprek aan de hand van casu├»stiek, ploegchefs/postcommandanten delen kennis met en leren van elkaar. Ook is er ruimte om verhalen vertrouwelijk te delen en mee te denken bij herkenbare en vergelijkbare vraagstukken. Het doel hiervan is om te komen tot toepasbaar onderwijs en onderzoek.

Bijeenkomsten in 2023

Na het succes van de voorgaande edities organiseert NIPV ook in het najaar van 2023 een reeks landelijke bijeenkomsten voor Ploegchefs. Het thema van dit jaar: generatieverschillen. De bijeenkomsten vinden plaats op 28 september, 3 oktober en 5 oktober. Meer informatie hierover en aanmelden hiervoor is mogelijk via de pagina landelijke bijeenkomsten ploegchefs.

Heeft u een vraag over dit onderwerp?

Neem contact met ons op via dit formulier. Uw gegevens worden alleen gebruikt voor correspondentiedoeleinden.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.