Striping aanvragen

Montagevoorschrift of tekening aanvragen

Een aanvraag wordt uitsluitend in behandeling genomen als de aanvraag is voorzien van een volledig opgemaakte lijntekening in schaal. Bij het aanleveren dienen alle aanzichten (voorkant, zijkant links en rechts, achterkant en bovenkant) op de tekening aanwezig te zijn. Onderdelen welke niet van belang zijn voor de striping (bijv. slangen of pompen) uit het veld halen en of volledig weglaten. Als het een personenvoertuig of een standaard busje is, dan is de lijntekening bij ons beschikbaar en hoeft u deze niet toe te voegen. Wel aangeven waar schuifdeuren, klep of deuren zitten.

Lijntekening als AI/EPS , PDF (zonder code) of Autocad aanleveren. Indien er foto’s aanwezig zijn, deze als extra toevoegen.

Met onderstaand aanvraagformulier kunt u een montagevoorschrift of een tekening aanvragen. U kunt het formulier uitsluitend verzenden als alle velden zijn ingevuld. Een aanvraag wordt uitsluitend in behandeling genomen wanneer de aanvraag wordt gedaan door een geautoriseerde gebruiker. De opdrachtgever is dus altijd de instantie die met het voertuig gaat rijden en niet de leverancier.

Levertijd

Montagevoorschriften en -tekeningen worden altijd als JPG verzonden. Er is geen mogelijkheid om een andere format te ontvangen. De levertijd van een tekening bedraagt drie weken, mits de juiste bestanden zijn aangeleverd. Bijzondere objecten dienen door ons bezocht te worden wat de levertijd verlengt.

Bij het aanbrengen van een huisstijl op een transportmiddel dient gebruik te worden gemaakt van een montagetekening. Montagetekeningen worden specifiek per striping-variant, voertuigmerk, type en modeljaar vervaardigd. De tekeningen prevaleren te allen tijde boven het montagevoorschrift. Ook voor oudere, niet meer leverbare voertuigen, zijn tekeningen beschikbaar.

Controle

Het is de verantwoordelijkheid van de aanvrager om direct na het ontvangen van de tekening te controleren dat het een tekening betreft voor het juiste voer- of vaartuig in het juiste type en de juiste uitvoering. Voor vragen kunt u contact opnemen via het contactformulier.