Overzicht events

Werkconferentie Drones voor Defensie en Veiligheid

Defensie, politie, brandweer en de hulpdiensten zijn druk bezig met de verdere integratie en het optimaliseren van het effectief gebruik van drones in hun dagelijkse bedrijfsvoering.

EvenementInformatievoorziening07-07-2022
Webinar Belevingsonderzoek repressief brandweerpersoneel 2021

Hoe beleef jij het brandweervak? Hoe kijk jij naar ontwikkelingen in je werk en in de brandweerorganisatie? Deze en andere vragen stonden centraal in het belevingsonderzoek repressief brandweerpersoneel dat voor de tweede keer is uitgevoerd.

Evenement07-07-2022
Netwerkdag OvD en AC Bevolkingszorg

NIPV organiseert samen met de Expertgroep Vakbekwaamheid Bevolkingszorg een netwerkdag voor Algemeen Commandanten en Officieren van Dienst Bevolkingszorg.

EvenementCrisismanagement22-09-2022
Landelijke dag Informatiemanagement Crisisbeheersing

Tijdens deze interactieve dag komen aansprekende praktijkvoorbeelden aan bod. Landelijk bekende sprekers blikken vanuit de praktijk, wetenschap en innovatie vooruit.

Evenement29-09-2022
The 10th European Conference on Protective Clothing ECPC2023

(Inter)national experts present the latest developments, results and insights of recent reseach in the field of Fire Safety Engineering and innovative fire fighting.

Evenement09 mei 2023

Zelf een kennisevent organiseren?

“Nieuwsgierig betreedt u het unieke NIPV-pand in Arnhem dat is omgeven door natuur. U wordt vriendelijk ontvangen, naar de foyer verwezen en ondertussen wordt u een drankje aangeboden. De gong gaat voor het begin van het event. U bent benieuwd naar wat spraakmakende sprekers u gaan vertellen over de nieuwe ontwikkelingen in uw vak. U neemt plaats, de verlichting dimt, uw gastheer heet u welkom en het event start …”

Wilt u uw gasten deze ervaring ook bieden bij het event dat u organiseert? NIPV helpt u hier graag bij.

Formulier kennisevent

Wilt u informatie of ondersteuning bij het organiseren van een (kennis)event? Mail ons dan met onderstaand formulier. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor correspondentiedoeleinden.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Toestemming
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.