Overzicht events

Symposium Maatschappelijke weerbaarheid en veerkracht in tijden van crisis

Welke bijdrage kunnen burgers en vrijwilligersorganisatie leveren tijdens een crisis? Wat hebben ze daarvoor nodig? En wat zijn best practises hiervoor? Deze en andere vragen staan centraal tijdens dit symposium van het NIPV en het Nederlandse Rode Kruis.

Evenement11-12-2023
Symposium De kracht van netwerken: samen door de crisis

Dit symposium staat in het teken van samenwerking in risico- en crisisbeheersing. We kijken daarbij vanuit verschillende perspectieven en met bekende experts uit de wetenschap en de praktijk.

EvenementCrisismanagement23 januari 2024
Alumnidag MCPM 2024: nieuwe perspectieven bieden in een veranderende wereld

De Alumnidag MCPM 2023 staat in het teken van ontmoeten en ontwikkelen. We gaan met elkaar in gesprek over nieuwe perspectieven in een veranderende wereld.

EvenementCrisismanagement28 maart 2024
OTOpia 2024: Levenslang leren voor veiligheid!

Dé netwerkdag voor OTOTEL-professionals in de crisisbeheersing. Doel is om de samenwerking te intensiveren door met elkaar in gesprek te gaan en best practices uit te wisselen.

EvenementCrisismanagement03-04-2024
16e Internationaal Congres Fire Safety & Science

(Inter)nationale experts presenteren de laatste resultaten, inzichten en ontwikkelingen op het gebied van brandveiligheidsonderzoek, Fire Safety Engineering en innovatieve brandbestrijding.

EvenementBrandweerzorg05-06-2023

Zelf een kennisevent organiseren?

“Nieuwsgierig betreedt u het unieke NIPV-pand in Arnhem dat is omgeven door natuur. U wordt vriendelijk ontvangen, naar de foyer verwezen en ondertussen wordt u een drankje aangeboden. De gong gaat voor het begin van het event. U bent benieuwd naar wat spraakmakende sprekers u gaan vertellen over de nieuwe ontwikkelingen in uw vak. U neemt plaats, de verlichting dimt, uw gastheer heet u welkom en het event start …”

Wilt u uw gasten deze ervaring ook bieden bij het event dat u organiseert? Het NIPV helpt u hier graag bij.

Volop mogelijkheden tot ontmoeten

Ons pand in Arnhem biedt alle ruimte voor een succesvol event. De foyer vormt hierbij het centrale hart waar iedereen elkaar ontmoet. Daarnaast beschikken wij over 13 moderne zalen, waaronder een congreszaal (220 personen) en 12 subzalen variërend in grootte van 6 tot 60 personen. Bekijk de verschillende opstellingen en mogelijkheden.

 

Zaalopstellingen voor uw event

Ondersteuning bij uw kennisevent?

Wilt u informatie of ondersteuning bij het organiseren van een (kennis)event? Neem contact met ons op via dit formulier. Uw gegevens worden alleen gebruikt voor correspondentiedoeleinden.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.