Overzicht events

Terugkomdag Adviseurs gevaarlijke stoffen (AGS)

Na jaren afwezigheid is er weer een terugkomdag speciaal voor adviseurs gevaarlijke stoffen. Een dag waar we als deskundigen thema’s behandelen, elkaar ontmoeten en ervaringen uitwisselen. Voor deze editie staan er verschillende onderwerpen op het programma.

Evenement06-04-2023
OTOpia 2023: More Future Learning

Dé netwerkdag voor OTOTEL-professionals in de crisisbeheersing. Doel is om de samenwerking te intensiveren door met elkaar in gesprek te gaan en best practices uit te wisselen.

Evenement12-04-2023
European Diversity Conference

Register now for the conference and join the journey towards more diverse, equal and inclusive European Fire and Rescue Services.

Evenement24-04-2023
The 10th European Conference on Protective Clothing ECPC 2023

The aim of the conference is to promote research and cooperation in the area of personal protection.

Evenement09 mei 2023
Werkconferentie De spotlight op onderzoek naar de menskant van de brandweer

De afgelopen jaren hebben we veel onderzoek gedaan naar de brandweermens. Wat betekenen de onderzoeksresultaten voor jou?

EvenementBrandweerzorg16 mei 2023
Symposium Klimaatverandering en extreem weer

Op 31 mei verschijnt in de reeks Lessen uit crises en mini-crises een speciale editie over klimaatverandering en extreem weer.

EvenementCrisismanagement31 mei 2023
15th International Congress Fire Safety & Science

(Inter)national experts present the latest developments, results and insights of recent reseach in the field of Fire Safety Engineering and innovative fire fighting.

EvenementBrandweerzorg07-06-2023
15e Internationaal Congres Fire Safety & Science

(Inter)nationale experts presenteren de laatste resultaten, inzichten en ontwikkelingen op het gebied van brandveiligheidsonderzoek, Fire Safety Engineering en innovatieve brandbestrijding.

EvenementBrandweerzorg07-06-2023
Landelijk IV-event 2023

De toekomst begint vandaag. Dat is het thema voor het IV-event, georganiseerd door het Programma Informatievoorziening.

Evenement22-06-2023
Landelijk Congres Risicogerichtheid

In dit congres ligt de focus op de samenwerking met andere partners; hoe kunnen we onze netwerksamenwerking beter vormgeven?

Evenement29-06-2023

Zelf een kennisevent organiseren?

“Nieuwsgierig betreedt u het unieke NIPV-pand in Arnhem dat is omgeven door natuur. U wordt vriendelijk ontvangen, naar de foyer verwezen en ondertussen wordt u een drankje aangeboden. De gong gaat voor het begin van het event. U bent benieuwd naar wat spraakmakende sprekers u gaan vertellen over de nieuwe ontwikkelingen in uw vak. U neemt plaats, de verlichting dimt, uw gastheer heet u welkom en het event start …”

Wilt u uw gasten deze ervaring ook bieden bij het event dat u organiseert? NIPV helpt u hier graag bij.

Volop mogelijkheden tot ontmoeten

Ons pand in Arnhem biedt alle ruimte voor een succesvol event. De foyer vormt hierbij het centrale hart waar iedereen elkaar ontmoet. Daarnaast beschikken wij over 13 moderne zalen, waaronder een congreszaal (220 personen) en 12 subzalen variërend in grootte van 6 tot 60 personen. Bekijk de verschillende opstellingen en mogelijkheden.

 

Zaalopstellingen voor uw event

Ondersteuning bij uw kennisevent?

Wilt u informatie of ondersteuning bij het organiseren van een (kennis)event? Neem contact met ons op via dit formulier. Uw gegevens worden alleen gebruikt voor correspondentiedoeleinden.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.