Overzicht events

Netwerkdag OvD en AC Bevolkingszorg

NIPV organiseert samen met de Expertgroep Vakbekwaamheid Bevolkingszorg een netwerkdag voor Algemeen Commandanten en Officieren van Dienst Bevolkingszorg.

EvenementCrisismanagement22-09-2022
Netwerkdag Veilig optreden bij incidenten met aardgas en elektriciteit

Hoe treed je als brandweer veilig op nabij aardgas- en elektriciteitsleidingen? Wat mag je als brandweer bij incidenten met gas of elektriciteit van de netbeheerder verwachten en vice versa?

EvenementKetenpartners26-09-2022
Kenniscongres De toekomst van de nafase

NIPV organiseert in samenwerking met Stichting Nafasecentrum een interactief kenniscongres over ‘de Toekomst van de Nafase’. Naast het faciliteren van een netwerkplek is het doel nafasekennis en -expertise bundelen en delen, om samen meer te leren van crises.

Evenement28-09-2022
Landelijke dag Informatiemanagement Crisisbeheersing

Tijdens deze interactieve dag komen aansprekende praktijkvoorbeelden aan bod. Landelijk bekende sprekers blikken vanuit de praktijk, wetenschap en innovatie vooruit.

Evenement29-09-2022
Landelijk congres Voorrangsvoertuigen

Laat u bijpraten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van voorrangsvoertuigen tijdens het 5e landelijk congres Voorrangsvoertuigen.

EvenementCrisismanagement,Ketenpartners,Crisisbeheersing06 oktober 2022
Landelijke bijeenkomsten voor ploegchefs

NIPV ondersteunt met periodieke bijeenkomsten ploegchefs bij sociale vraagstukken op hun brandweerpost. Na een succesvolle eerste ronde vindt in november de tweede reeks bijeenkomsten plaats.

EvenementBrandveiligheid15-11-2022
The 10th European Conference on Protective Clothing ECPC2023

(Inter)national experts present the latest developments, results and insights of recent reseach in the field of Fire Safety Engineering and innovative fire fighting.

Evenement09 mei 2023

Zelf een kennisevent organiseren?

“Nieuwsgierig betreedt u het unieke NIPV-pand in Arnhem dat is omgeven door natuur. U wordt vriendelijk ontvangen, naar de foyer verwezen en ondertussen wordt u een drankje aangeboden. De gong gaat voor het begin van het event. U bent benieuwd naar wat spraakmakende sprekers u gaan vertellen over de nieuwe ontwikkelingen in uw vak. U neemt plaats, de verlichting dimt, uw gastheer heet u welkom en het event start …”

Wilt u uw gasten deze ervaring ook bieden bij het event dat u organiseert? NIPV helpt u hier graag bij.

Formulier kennisevent

Wilt u informatie of ondersteuning bij het organiseren van een (kennis)event? Mail ons dan met onderstaand formulier. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor correspondentiedoeleinden.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Toestemming
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.