Overzicht events

Netwerkdag Watercrises: Klimaatverandering en extreme weersomstandigheden

Tijdens deze netwerkdag staan we stil bij de manier waarop de gevolgen van de klimaatverandering ons werk beïnvloedt en hoe we hiermee omgaan.

Evenement05 oktober 2023
Brandweerevent 2023

Het Brandweerevent heeft dit jaar als thema Op expeditie! Een dynamisch event, waar het delen van kennis centraal staat! Laat je op 11 en 12 oktober inspireren.

Evenement11 oktober 2023
EU Energy Storage Systems Safety Conference 2023

The conference aims to share the state of the art safety knowledge regarding ESS. In addition, we intend to disclose and connect the various ‘silo’s’ that deal with ESS-safety such as industry, research, emergency response and authorities.

Evenement08-11-2023
Netwerkdag LEC Industriële Veiligheid

De halfjaarlijkse netwerkdag heeft dit keer als thema: risicobeheersing in een veranderende wereld als gevolg van transities en nieuwe wetgeving.

Evenement09-11-2023
Natuurbrandsymposium 2023

We nemen u mee in de ontwikkelingen en opgedane inzichten van het afgelopen jaar. Daarnaast delen experts uit andere Noordwest-Europese landen hun interessante ervaringen.

EvenementBrandweerzorg22-11-2023
Alumnidag MCPM 2023: nieuwe perspectieven bieden in een veranderende wereld

De Alumnidag MCPM 2023 staat in het teken van ontmoeten en ontwikkelen. We gaan met elkaar in gesprek over nieuwe perspectieven in een veranderende wereld.

EvenementCrisismanagement23-11-2023
Congres Aandacht voor vrijwilligheid bij de brandweer

Dit congres is de afsluiting van het programma Vrijwilligheid. Je krijgt concrete handvatten en handreikingen aangeboden, waarmee je direct aan de slag kunt!

EvenementBrandweerzorg29-11-2023
Symposium Maatschappelijke weerbaarheid en veerkracht in tijden van crisis

Hoe maken we optimaal gebruik van de maatschappelijke capaciteit tijdens een crisis, mensen, kennis, middelen en materialen? Deze en andere vragen staan centraal tijdens het symposium Weerbaarheid en veerkracht in tijden van crisis.

Evenement11-12-2023
Symposium: De kracht van netwerken: samen door de crisis

Dit symposium staat in het teken van samenwerking in risico- en crisisbeheersing. We kijken daarbij vanuit verschillende perspectieven en met bekende experts uit de wetenschap en de praktijk.

EvenementCrisismanagement23 januari 2024

Zelf een kennisevent organiseren?

“Nieuwsgierig betreedt u het unieke NIPV-pand in Arnhem dat is omgeven door natuur. U wordt vriendelijk ontvangen, naar de foyer verwezen en ondertussen wordt u een drankje aangeboden. De gong gaat voor het begin van het event. U bent benieuwd naar wat spraakmakende sprekers u gaan vertellen over de nieuwe ontwikkelingen in uw vak. U neemt plaats, de verlichting dimt, uw gastheer heet u welkom en het event start …”

Wilt u uw gasten deze ervaring ook bieden bij het event dat u organiseert? Het NIPV helpt u hier graag bij.

Volop mogelijkheden tot ontmoeten

Ons pand in Arnhem biedt alle ruimte voor een succesvol event. De foyer vormt hierbij het centrale hart waar iedereen elkaar ontmoet. Daarnaast beschikken wij over 13 moderne zalen, waaronder een congreszaal (220 personen) en 12 subzalen variërend in grootte van 6 tot 60 personen. Bekijk de verschillende opstellingen en mogelijkheden.

 

Zaalopstellingen voor uw event

Ondersteuning bij uw kennisevent?

Wilt u informatie of ondersteuning bij het organiseren van een (kennis)event? Neem contact met ons op via dit formulier. Uw gegevens worden alleen gebruikt voor correspondentiedoeleinden.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.