Webinar Belevingsonderzoek repressief brandweerpersoneel 2021

In dit webinar bespreken we de belangrijkste resultaten uit het belevingsonderzoek dat voor de tweede keer is uitgevoerd.

Kerngegevens

Datum

7 juli 2022 van 19.30 – 20.15 uur

Locatie

online

Kosten

geen

Voor wie

repressieve brandweermensen (beroeps en vrijwilligers), adviseurs, beleidsmedewerkers en andere belangstellenden uit de veiligheidsregio’s

Organisator

NIPV

Toelichting

Hoe beleef jij het brandweervak? Hoe kijk jij naar ontwikkelingen in je werk en in de brandweerorganisatie? Deze en andere vragen stonden centraal in het belevingsonderzoek repressief brandweerpersoneel dat voor de tweede keer is uitgevoerd. In dit webinar bespreken we de belangrijkste resultaten, geven we een duiding en is er ruimte voor het stellen van vragen.

Aanmelden

GeĂŻnteresseerd? Meld je aan via deze link. Kort voor aanvang van het webinar ontvang je een link waarmee je kunt inloggen. Ben je niet in de gelegenheid om het webinar live te volgen? Kijk de aflevering op een later tijdstip terug via het YouTube-kanaal van NIPV. Hier kun je ook het eerste webinar terugkijken. Ken je iemand voor wie dit webinar ook interessant is, stuur de uitnodiging dan gerust door.

Meer informatie

Voor meer informatie, bekijk de pagina Belevingsonderzoek repressief brandweerpersoneel 2021.

Organisator, partners en sponsors