Landelijke dag Informatiemanagement Crisisbeheersing

Tijdens deze interactieve dag staat ontmoeten, kennis delen en vooruitkijken met vakgenoten centraal. Landelijk bekende sprekers blikken vanuit de praktijk, wetenschap en innovatie vooruit.

Kerngegevens

Datum

29 september 2022 van 10.00 – 16.00 uur met aansluitende netwerkborrel

Locatie

RDM Rotterdam

Kosten

geen

Voor wie

veiligheidsregio’s, (gelieerde) hulpdiensten en partners in vitale sectoren

Organisator

NIPV

Afgelopen oktober wees de minister van Justitie en Veiligheid het LCMS aan als Landelijke Voorziening Crisisbeheersing. Inmiddels zijn er meer dan 70 partijen aangesloten die allen netcentrisch samenwerken. Dit verdient een podium! Daarom organiseert het programma Netcentrisch Werken van NIPV deze dag bij het RDM in Rotterdam. Dé plek voor innovatie midden in de haven van Rotterdam met uitkijk over het water. 

Voor wie?

Ben je als operationele functionaris betrokken bij informatie gestuurde besluitvorming? Ben je werkzaam in crisisbeheersing, evenementenvoorbereiding en/of risicomonitoring? Als vakgenoten komen we op 29 september bij elkaar om kennis en ervaringen te delen. De dag staat open voor alle veiligheidsregio’s, (gelieerde) hulpdiensten en partners in vitale sectoren.

Programma

Tijdens deze interactieve dag staat ontmoeten, kennis delen en vooruitkijken met vakgenoten centraal. Na een opening van de dag door het ministerie van Justitie en Veiligheid blikken de volgende sprekers vanuit verschillende perspectieven vooruit: 

Tijdens de ‘walking lunch’ kun je innovaties beleven en partners ontmoeten. Tijdens de workshops word je actief betrokken bij de strategische ontwikkeling van informatiemanagement en ICT en hoor je praktijkvoorbeelden uit eerste hand.

Aanmelden

Je kunt je voor dit event aanmelden via dit aanmeldformulier, je aanmelding is pas definitief zodra de ontvangst van je aanmelding is bevestigd. Over de keuzemogelijkheden voor het middagprogramma volgt later meer informatie. 

Meer informatie en contact