Kenniscongres De toekomst van de nafase

NIPV organiseert in samenwerking met Stichting Nafasecentrum een interactief kenniscongres over ‘de toekomst van de nafase’. Naast het faciliteren van een netwerkplek is het doel nafasekennis en -expertise bundelen en delen, om samen meer te leren van crises.

Kerngegevens

Datum

28 september 2022

Locatie

NIPV

Kosten

nnb

Voor wie

heeft u beroepsmatig met de periode ná een crisis te maken en/of wilt u netwerken en inspiratie opdoen én aanwezig zijn bij de feestelijke kick-off van het Nafasecentrum?

Organisator

NIPV

Meer informatie

Woensdag 28 september 2022 organiseert NIPV in samenwerking met Stichting Nafasecentrum een interactief kenniscongres over ‘de toekomst van de nafase’. Diverse sprekers zullen die dag vanuit hun eigen perspectief kennis en ervaringen delen van de nafase van crises.

Op deze dag wordt ook het Nafasecentrum gelanceerd waar de nieuwe huisstijl en de website worden onthuld. Naast het faciliteren van een netwerkplek is het doel nafasekennis en -expertise bundelen en delen, om samen meer te leren van crises. Ervaringsverhalen maken een belangrijk onderdeel uit van de activiteiten van het Nafasecentrum dat per 1 oktober in de lucht is. Stichting Nafasecentrum is een onderneming met een maatschappelijke missie, en een initiatief van een groep ervaringsdeskundigen, crisisprofessionals en kwartiermaker Ina Strating.

Programma en aanmelden

Nadere details zoals het programma, de sprekers en aanmeldmogelijkheid volgen later.

Vragen / meer informatie