LEC IV op social media

Mei 2022

Het LEC IV krijgt een steeds groter bereik in het virtuele domein. Begin mei telde het net gestarte LinkedIn account al 130 volgers. Ook op Twitter en met nieuwsbrieven is het LEC actief. Dankzij dit digitale bereik kunnen actuele nieuwsfeiten sneller worden gedeeld en berichten en artikelen kunnen onder een nog bredere doelgroep worden verspreid. Het mooie is dat leden/volgers interessante artikelen en posts via de socials zelf ook weer onder de aandacht kunnen brengen in hun netwerk.

Volg het LEC IV online en blijf continu op de hoogte van het laatste nieuws!

Web                  https://leciv.nl/

Twitter              @LEC_IV

LinkedIn           LEC Industriële Veiligheid

Aanmelden nieuwsbrief: https://nipv.nl/nipv-nieuwsbrieven/

Lees ook

28-07-2021
Blog: 31 ton loodaccu’s of toch die ene li-ion accu

“Lithium-ion accu’s vragen een bijzondere aanpak van brandbestrijding. Door de thermal runaway is langdurige koeling of onderdompeling van deze accu’s noodzakelijk”, bloggen lector Nils Rosmuller en onderzoeker Tom Hessels.

08-04-2021
Blog: Veiligheid als RES(t)post

“Hoewel de energietransitie ook in de Regionale Energiestrategieën (RES’en) op stoom komt, is de veiligheid nog niet veel meer dan een nachtkaars, soms een waakvlammetje”, blogt lector Energie- en transportveiligheid Nils Rosmuller.

17-02-2021
Blog: De innovatieagenda voor de brandweer: 5 T’s als stip op de horizon

“De innovatieagenda voor de brandweer moet gebaseerd zijn op 5 T’s: té gevaarlijk, té ingewikkeld, té groot, té heftig en té vies”, blogt lector Brandweerkunde Ricardo Weewer.

12-02-2021
Blog: Eén klein incident, met vier grote lessen

Blog: Eén klein incident, met vier grote lessen